⭐ Zlate palice in nakup plemenitih kovin: lahko jih imate tudi vi

zlate palice

 

Zlate palice. Na kaj pomislite, ko nekdo izreče ta izraz? Zagotovo na bančne sefe polne zlatih palic, ki pripadajo najbogatejšim ljudem na svetu. Morda se vam pred očmi prikažejo celo filmski scenariji o domačih trezorjih in mafijcih ali svetovno znanih milijonarjih, ki imajo vsega dovolj. Pa vendar vlaganje v zlato ni tako eksotična in nedostopna možnost, kot se vam morda zdi na prvi pogled.

Res je, da boste, če niste med bogatejšimi posamezniki, težko hitro prišli do veliko zlatih palic naenkrat, a nakup plemenitih kovin in vlaganje v zlato je lahko tudi učinkovita oblika varčevanja za vas.

 

Investiranje denarja v zlato se vedno splača

Varčevanje v plemenitih kovinah, se vedno splača. Tako v nemirnih kot stabilnih časih. Slednje se namreč lahko pohvali s tem, da je ob enem luksuzna dobrina na eni strani ter stabilna naložba tudi v turbulentnih časih na drugi. Povpraševanje po njem torej vedno obstaja.

Trg zlata je visoko likviden, globalen in izredno obsežen, zaradi tega bo investiranje denarja v nakup plemenitih kovin kot so zlate palice ali ploščice dobra rešitev tudi, ko bo inflacija visoka in bo finančni trg manj stabilen. Pokazalo se je namreč, da se je vrednost zlata običajno višala mnogo bolj kot se je višala inflacija, zato se je posledično večala tudi vrednost investiranega denarja.

Podjetje V&D ZLATO je podjetje, ki je vlaganje v zlato močno približalo posameznikom, ki za zlate palice še nikoli niso imeli denarja. Kot prvi smo namreč ponudili varčevanje v plemenitih kovinah na mesečni ravni in to že od nižjih vrednosti dalje. Danes nam zaupa že več kot 2.550 strank.

vlaganje v zlato

 

Vlaganje v zlato V&D: kako deluje?

Če se stranka odloči za mesečno investiranje denarja, lahko znesek mesečnega nakupa spreminja. Prav tako se ji ni potrebno že na začetku odločiti, kako dolgo bo vlagala v zlato. Tega lahko namreč kadarkoli tudi proda ali fizično prevzame.

V podjetju verjamemo le v fizično zlato, saj menimo da je to odlična investicija, zato dejansko nabavljamo in vlagamo v zlate palice in ne papirje, na katerih bi pisala vrednost v zlatu. Ker smo znani po svojem unikatnem sistemu nakupa zlata, je cena na gram pri mesečnem nakupu lahko celo do 15% ugodnejša, kot če se odločite za nakup zlata po posamezni ploščici, težki 1 gram.

Zlate palice, ki jih odkupujemo za stranke, prihajajo iz svetovnih kovnic, ki se ponašajo s statusom »good delivery«. Ker gre za investicijsko zlato, tega hranimo v strogo varovanih bančnih trezorjih znotraj Slovenije.

nakup plemenitih kovin

 

Produkt V&D zlati šparovec

Ko se posameznik v podjetju V&D ZLATO odloči za mesečno vlaganje v zlato, se odloči za priljubljen produkt V&D zlati šparovec.

V sklopu produkta podjetje, kot rečeno, kupuje le fizično zlato, ki se ponaša s statusom »Good delivery«. Gre za zlate ploščice, ki so težke od 1 do 50 gramov, za nakup naložbenega zlata pa se odločijo enkrat mesečno.

Če se odločite za mesečno vlaganje v zlato, lahko želeni znesek nakažete tudi avtomatično, preko SEPA sistema za direktno bremenitev. Minimalni znesek, ki ga lahko vložite, je 50€. Zgornje omejitve praktično ni.

Kot že rečeno, je zaradi unikatnega sistema nakupa zlata, cena na gram lahko celo do 15% ugodnejša, kot če se odločite za nakup naložbenega zlata po posamezni ploščici, težke 1 gram. Trezorje, v katerih hranimo naložbeno zlato enkrat letno tudi notarsko popišemo, zato gre za izredno transparenten sistem.

Zlate palice je v času varčevanja mogoče tudi fizično prevzeti, vendar morate zaradi našega sistema nakupovanja (od 1 – 50g), v sklopu mesečnega varčevanja nabrati vsaj 50 gramov. Kar je najbolj pomembno pa je to, da lahko svoje zlato kadarkoli zamenjate za denar, tudi če še niste zbrali 50g.

Ob vsakem nakupu boste dobili račun in obvestilo, na katerem bo jasno opredeljeno, kakšno je stanje hranjenega zlata, ki ste ga vložili, tako boste vedno vedeli kje ste. Račun ob vsakem nakupu tudi potrjuje, da ste res vi lastnik kupljenega zlata.

Obljubljamo tudi nizke in transparentne stroške, zato je vsak strah pred investiranjem denarja v zlato brez potrebe.

varčevanje v zlatu

 

Nakup in varčevanje v plemenitih kovinah ima veliko prednosti

Nakup plemenitih kovin, ima veliko prednosti. Naj naštejemo le nekatere.

  • – Gre za varno, donosno in likvidno naložbo.
    – Naložbe v zlato niso obdavčene. Pri naložbenem zlatu namreč ni davka na dodano vrednost – DDV, kapitalskega dobička in dohodnine.
    – Ohranja realno vrednost, prav zaradi tega je investiranje denarja v nakup zlata, kot je zlato, svojevrstna zaščita pred inflacijo.
    – Zlate palice so dostopne v omejenih količinah, povpraševanje pa vedno raste. To pomeni, da se tudi v prihodnosti pričakuje rast vrednosti zlata.
    – Za naložbeno zlato se lahko odločimo tudi, če ne želimo vsega premoženja imeti na istem mestu ali pa želimo svoje naložbe razkropiti.

 

Vseeno se je treba zavedati, da gre za dolgoročno naložbo. Od zlatih palic oziroma naložbenega zlata si tako ne moremo obetati denarja in donosov iz danes na jutri. Dolgoročno pa je vlaganje v zlato zelo učinkovita in varna naložba, primerna za vsakogar.

varčevanje v plemenitih kovinah

Vam je všeč takšna vsebina? Prenesite si našo eknjigo o zaščiti in plemenitenju denarja
 
Vaši podatki so varni. S klikom na ''Pošlji'' se strinjate, da vam lahko pošiljamo občasna obvestila. Odjavite se lahko kadarkoli. Več lahko preberete v politiki zasebnosti.

KAKO Z MESEČNIM VARČEVANJEM V NALOŽBENEM ZLATU

DO 1000 € DODATNE POKOJNINE?

PRIČAKOVANA POKOJNINA ČEZ 30 LET

VARČUJEM MESEČNO V ZLATU 30 LET

V&D Zlati Šparovec
REZULTAT?

MESEČNO VARČEVANJE V ZLATU

V&D Zlati Šparovec

Kontaktirali vas bomo in vam pomagali do cilja.

ZAKAJ MESEČNO VARČEVANJE V ZLATU?

Do 15% nižja cena zlata pri mesečnem varčevanju.

Zlato je zgodovinsko varna naložba.

Brez vezave - prodaja kadarkoli. Ste 100% lastnik zlata ves čas!

Zlato je neobdavčeno.

Rast zlata 10% na leto, zadnjih 15 let.

RAST ZLATA V ZADNJIH 15 LETIH: 330% ...

1500 SLOVENCEV JE Z NAMI

KAKO DO VARNE POKOJNINE?

Izpolnite obrazec spodaj

Težave pri investiranju ...

Zlato kot rešitev ...

V&D Zlati Šparovec

⭐ KDO SMO V&D zlato d.o.o.?

V&D zlato - boniteta odličnosti AAA
Gregor Kovač, V&D zlato d.o.o.

Gregor Kovač

solastnik, DIREKTOR prodaje

Rad igram tenis in pripravljam dobrote z žara.

Tor Jovićević, V&D zlato d.o.o.

Tor Jovićević

direktor marketinga

V prostem času se ukvarjam z borilnimi veščinami in digitalnim marketingom.

Mladen Jovićević, V&D zlato d.o.o.

Mladen Jovićević

USTANOVITELJ in solastnik

V prostem času igram tenis in spremljam šport.

MESEČNO VARČEVANJE V ZLATU

V&D Zlati Šparovec

Kontaktirali vas bomo in vam pomagali do cilja.

Vas zanima več?