O nas. V&D ZLATO

V&D ZLATO d.o.o. je bilo ustanovljeno 2009 kot trgovec s plemenitimi kovinami in nastopa na trgu kot dobavitelj plemenitih kovin.

Tradicija in izkušnje

Podjetje V&D ZLATO d.o.o. je bilo ustanovljeno 2009 kot trgovec s plemenitimi kovinami in nastopa na trgu kot dobavitelj plemenitih kovin. Plemenite kovine, ki jih prodajamo kupcem v fizični obliki, sta investicijsko zlato čistine 999,9/1000 in investicijsko srebro čistine 999/1000 v obliki palic…

Prodajamo samo investicijsko zlato in srebro v fizični obliki kovnic s statusom good delivery in imamo direktno povezavo s kovnicami.

Inovativnost

Zelo uspešno smo PRVI na slovenskem trgu ponudili mesečno varčevanje v zlatu in lansirali lastni produkt, ki smo ga razvili v skladu z željami in potrebami naših strank. Na to smo zelo ponosni.

Različne bonitetne hiše uvrščajo podjetje V&D ZLATO d.o.o. od leta 2010 dalje med finančno najzanesljivejša podjetja v Sloveniji.

Naše poslanstvo

 

Naše poslanstvo je prikazati realne razmere in trende v naši družbi na področju pokojninskega, zdravstvenega in šolskega sistema, opozarjati, da država na teh področjih ne more več zagotavljati dovolj sredstev za človeka dostojno življenje in da je vsak posameznik v veliki meri primoran poskrbeti za sebe. V tem delu našim strankam omogočamo, da s prvovrstnim finančnim produktom večkratnim (mesečnim) nakupom investicijskega zlata dosegajo svoje najrazličnejše naložbene cilje. Pri tem sodelujemo z zelo uglednimi in renomiranimi kovnicami svetovnega formata.

Naše podjetje sodeluje s POLICIJSKIM SINDIKATOM SLOVENIJE, s čimer je članom tega sindikata omogočeno varčevanje v naložbenem zlatu najbolj priznanih svetovnih kovnic.

Naše prednosti

Zagotavljamo vam hitro odzivnost in odprto komunikacijo. Odlikuje nas transparentnost in vedno smo vam na voljo za dodatne informacije ali pomoč pri sprejemanju odločitev.