Zbirka izjemno koristnih vsebin
Inflacija in kriza
Kaj lahko naredi povprečni Slovenec med visoko inflacijo, naraščujočimi cenami in hudo krizo?
Posnetek webinarja, kjer smo izvedeli ali so se napovedi Gregorja Kovača uresničile ali ne in še veliko veliko več...
Kako bo vojna v Ukrajini vplivala na naložbeno zlato?
Cena zlata in vojna v Ukrajini, kaj lahko pričakujemo?
Ob napadu Rusije na Ukrajino je cena za kg zlata zrasla za 3.000€. Zlato je potrdilo status »save haven« naložbe. Je prihodnost naložbenega zlata tudi takšna?
Ali je Bitcoin res digitalno zlato?
Bitcoin je v letu 2020 zrasel za več kot 300%; Primerjava: Naložbeno zlato proti Bitcoinu; Kakšne so napovedi pri obeh za naprej?; Kaj je bolj primerno za dolgoročno varčevanje?; V&D Zlati Šparovec – z majhnimi zneski do velikih ciljev
Mesečno varčevanje v investicijskem zlatu V&D ZLATI ŠPAROVEC
Celotna posneta predstavitev mesečnega varčevanja v zlatu z "Zlatim šparovcem".
Zakaj lahko zlato do leta 2027 doseže 154.000€ za kilogram?
Zakaj lahko zlato do leta 2027 doseže 154.000€ za kilogram?
V tem videu Gregor Kovač pojasni, zakaj bi lahko cena za kilogram zlata do leta 2027 dosegla 154.000€. Poleg tega pojasni smisel dolgoročnega varčevanja in pove, kdaj je najboljši trenutek za začetek takšnega varčevanja.
6 stvari, ki jih morate vedeti, preden kupite naložbeno zlato
Kaj moramo vedeti o zlatu, da ne bi kdaj nakupa obžalovali? Zadnje čase se vse več ljudi iz razumljivih razlogov zanima za naložbeno zlato.
Zelo informativen in zanimiv intervju na TV Golica
Ustanovitelj podjetja Mladen Jovićević je kot gost na TV Golica v informativni oddaji odgovarjal na vsa vprašanja povezana z zlatom.
Delnice ali zlato? Se nam obeta zlom borze na delniških trgih?
V webinarju je Gregor Kovač komentiral: - Zlato je od zgodovinskega vrha lani avgusta padlo skoraj za 20%. - Delnice so močno zrasle v času korona krize. In še več...
Hiperinflacija: nas čaka zlom?
Gregor je prvič bil gost na oddaji Prebujenje 9 decembra 2021, kjer sta z Nejcem Volaričom govorila o možni hiperinflaciji. Opozarjal je na grozečo inflacijo in na katastrofalne posledice visoke inflacije na premoženjsko stanje večine ljudi.
BoA (Banka Amerike) pričakuje 3.000$ za unčo zlata
BoA (Banka Amerike) pričakuje 3.000$ za unčo naložbenega zlata
Cena zlata v evrih se v letu 2020 večino časa giblje nad prejšnjim vrhom vseh časov iz leta 2012. Posledično me nekateri sprašujejo, ali ni po tem takem zdaj pravi čas za prodajo zlata.
Nov način varčevanja za otroke, ki preprečuje, da bi prihranki izpuhteli
Katere 4 stvari moramo otroke naučiti o denarju? (ker jih šola ne)
V nobenem primeru sistemu ni v interesu, da smo finančno neodvisni. Zato nas o tem nikjer ne učijo in tudi naši otroci pomembnih lekcij za življenje s tega področja, ne bodo dobili v šolah. In če jim želimo dobro, potem jih moramo sami naučiti o teh stvareh.
Zakaj zdaj skočiti na vlak zaščite premoženja?
Centralne banke, super bogataši in njihovi svetovalci skačejo na ta vlak zaščite premoženja! Zakaj bi mi čakali in ostali na postaji?
inflacija in krediti
6 razlogov zakaj je zlato pomemben strateški del naložbenega portfelja
Zlato je odlično dopolnilo delniškim, obvezniškim in široko zastavljenim portfeljem. Kot hranilec vrednosti, ščit pred sistemskimi tveganji, razvrednotenjem valute in inflacijo zlato ob zmanjšanem tveganju zviša donosnost portfeljev, hkrati pa zagotavlja likvidnost za pokrivanje obveznosti v času pretresov na drugih trgih.
Zakaj je cena zlata (v USD) v zadnjih 20 letih zrastla za 6-krat?
Zakaj je cena zlata (v USD) v zadnjih 20 letih zrasla za 6-krat?
Zlato je v marsičem posebno. Tako je tudi z vrednotenjem zlata. Cena zlata (v USD) je v tem času zrasla za 6 krat! Kateri so glavni dejavniki, ki so poskrbeli za to rast?
Ali je čas krize COVID-19 pravi za nakup zlata?
3 šokantni razlogi zakaj je čas krize COVID-19 enkratna priložnosti za nakup zlata?
Leto 2020 je v vseh pogledih zaznamoval novi koronavirus. Tako sta razvoj virusa in epidemija imela velik vpliv tudi na ceno zlata. Morda se zdaj sprašujete, kako lahko virus vpliva na ceno zlata?
Kaj pomeni cepivo proti COVID-19 za kapitalske trge?
Kaj pomeni cepivo proti COVID-19 za kapitalske trge?
Ne bi me presenetilo, če bi se delniški indeksi v naslednjem obdobju sesuli. Trenutno so na zelo visokih nivojih, gospodarstvo pa je v izjemno slabi kondiciji (v tako slabi ni bilo že zelo, zelo dolgo)...
Preprost način kako varčevati za svoje otroke in vnuke
Pomembne skrivnosti financ, ki jih moramo predati našim otrokom.
Posnetek webinarja - Kako varčevati za naše otroke in vnuke
Kriza, infacija, vojna... Kaj v teh zahtevnih časih storiti s svojimi prihranki?
Posnetek webinarja - Kaj se dogaja?
ALI JE ČAS KRIZE KORONAVIRUSA PRAVI ZA NAKUP ZLATA - V&D Zlato
Ali je čas krize koronavirusa pravi za nakup zlata?
- Kako se zaščititi pred negotovimi gospodarskimi posledicami Koronavirusa? - Kako Koronavirus vpliva na ceno zlata? - Ali je zlato še vedno varna naložba? - Ali je zdaj pravi čas za nakup zlata? - Varčevanje v zlatu kot zaščita pred krizo in inflacijo
Kaj se bo zgodilo z našimi prihranki?Je inflacija res pred vrati ali so to le govorice?
Je inflacija res pred vrati ali so to le govorice?; Kaj to pomeni za naše prihranke?; Se nam obeta velika depresija?; Zakaj bo zlato do leta 2026 let 7x dražje?; Kako lahko to krizo obrnete sebi v prid?; Kako se lahko na preprost način dolgoročno obvarujete pred revščino?