31.1g zlata palica

2.274,73 

Obiskali ste nas izven trgovalnega časa. Naš trgovalni čas je ob delovnikih med 8:30 in 16.00 uro.

Potrebujete pomoč pri naročilu?
Pokličite nas na 01 530 56 03 ali izpolnite kontaktni obrazec.

 

Rok dobave: 5 delovnih dni

Po prejemu plačila in ko bo vaše zlato dobavljeno, vas bomo obvestili in se dogovorili za termin osebnega prevzema.

Želite, da za hrambo vašega naložbenega zlata poskrbimo mi?

Podjetje V&D ZLATO svojim strankam nudi pod ugodnimi pogoji varovano hrambo naložbenega zlata v sefih z najvišjo stopnjo varovanja v Sloveniji, z zavarovalnim kritjem in rednim notarskim popisom. V kolikor želite, da za hrambo vašega naložbenega zlata poskrbimo mi, ob zaključku nakupa to navedite v opombe.

Šifra: a31 Kategorija:

Opis

31,1g zlata palica, good delivery, čistina 999,9/1000, kovnica Argor Heraeus Švica ali Münze Österreich Avstrija

Zlato je ena najdragocenejših plemenitih kovin na svetu in zato je naložbeno zlato zelo primerna izbira za naložbo.

31,1g gramska palica 24-karatnega zlata vodilne švicarske kovnice Argor-Heraeus: Vsaka palica ima na sprednji strani žig kovnice, napis ‘Fine Gold’, maso ploščice v gramih, čistino zlata 999,9 in serijsko številko palice. Palice so zapakirane v elegantno, zaščitno embalažo kovnice Argor-Heraeus, ki je velika približno toliko, kot kreditna kartica (Mere: 49.7mm x 28.5mm).

Kovnica Argor-Heraeus je svetovno prepoznavna švicarska kovnica, ki je bila ustanovljena že leta 1951 in je danes ena izmed vodilnih svetovnih kovnic, zlate palice kovnice Argor-Heraeus pa se lahko pohvalijo s statusom ‘good delivery’, ki ga dodeljuje LBMA (London Bullion Market Association) in so zaradi tega statusa sprejete s strani vseh trgovcev s plemenitimi kovinami po celem svetu.