V_D_ZLATO_logo_1_zlata
🔴 Na brezplačnem webinarju razkrivamo ...
Preprost način, da se zaščitite pred visoko inflacijo ter prihajajočo gospodarsko krizo in ustvarite več denarja za svojo družino
Na brezplačnem webinarju boste izvedeli kam z denarjem v letu 2024, da bi se zaščitili pred inflacijo, prihajajočo gospodarsko krizo in ustvarili nove prihranke.
Brezplačni webinar
sreda, 26. 6. 2024 ob 20:00
Izvedeli boste odgovore in aktualne informacije o:

PRIJAVI SE TU:

Z vami bova:

Tor Jovićević

Gregor Kovač

⭐ O Gregorju Kovaču

Gregor Kovač je kot predavatelj sodeloval na mnogih finančnih seminarjih v Sloveniji in tujini (predaval je skupaj že več kot 10.000 poslušalcem). Odlikujejo ga lastnosti kot sta mirnost in preudarnost.

Čutim, da je moje poslanstvo v Sloveniji širiti zavest o našem pokojninskem sistemu. Nujno je, da si čim večje število ljudi v času aktivnega življenja ustvari zadostno premoženje, ki jim bo v času pokoja omogočalo človeka dostojno življenje. Na državo se namreč ne smemo zanašati.

Gregor Kovač je solastnik in direktor prodaje v družbi V&D ZLATO d.o.o.. Je podjetnik, ki je v svoji karieri kot direktor in solastnik uspešno vodil že več slovenskih podjetij. Njegova strast so finance. Na tem področju deluje že skoraj 20 let. Nabral si je veliko znanja in izkušenj na različnih kapitralskih trgih.