V&D Zlato
🔴 Brezplačni ekskluzivni oktobrski webinar
Kaj lahko naredi povprečni Slovenec med visoko inflacijo, naraščujočimi cenami in hudo krizo, da ne bo ostal brez vsega?
(... in raje poskrbi, da bo po tem težkem ekonomskem obdobju namesto finančnega stresa imel nove prihranke, za katere bi njegov sosed bil pripravljen dati roko, nogo, hišo in še sinovega cucka)
Inflacija in kriza
Izvedeli boste aktualne, nikoli prej slišane informacije o:

PRIDOBI POSNETEK

Voditelj:

Tor Jovićević, V&D zlato d.o.o.

Tor Jovićević

Gost:

Gregor Kovač, V&D zlato d.o.o.

Gregor Kovač

⭐ O Gregorju Kovaču

Gregor Kovač, V&D zlato d.o.o.

Gregor Kovač je kot predavatelj sodeloval na mnogih finančnih seminarjih v Sloveniji in tujini (predaval je skupaj že več kot 9.000 slušateljem). Odlikujejo ga lastnosti kot sta mirnost in preudarnost.

Čutim, da je moje poslanstvo v Sloveniji širiti zavest o našem pokojninskem sistemu. Nujno je, da si čim večje število ljudi v času aktivnega življenja ustvari zadostno premoženje, ki jim bo v času pokoja omogočalo človeka dostojno življenje. Na državo se namreč ne smemo zanašati.

Gregor Kovač je solastnik in direktor prodaje v družbi V&D ZLATO d.o.o.. Je podjetnik, ki je v svoji karieri kot direktor in solastnik uspešno vodil že več slovenskih podjetij. Njegova strast so finance. Na tem področju deluje že skoraj 20 let. Nabral si je veliko znanja in izkušenj na različnih kapitralskih trgih.