🔴 BREZPLAČNI webinar
Nevarnosti vlaganja v tehnologijo umetne intelegence (AI)- prevaranti, napihovanje in resnica
V brezplačnem webinarju bomo razkrili resnico o aktualnem dogajanju na trgu, od AI tehnologije in njenega vpliva na družbo, do nove svetovne valute pokrite z zlatom in ali to pomeni konec zlata kot investicije za navadne ljudi?
6. september 2023 ob 20:00
Izvedeli boste aktualne informacije o:

BREZPLAČNA PRIJAVA

Informacije vam bosta predajala:

Tor Jovićević

Gregor Kovač

⭐ O Gregorju Kovaču

Gregor Kovač je kot predavatelj sodeloval na mnogih finančnih seminarjih v Sloveniji in tujini (predaval je skupaj že več kot 15.000 slušateljem). Odlikujejo ga lastnosti kot sta mirnost in preudarnost.

Čutim, da je moje poslanstvo v Sloveniji širiti zavest o našem pokojninskem sistemu. Nujno je, da si čim večje število ljudi v času aktivnega življenja ustvari zadostno premoženje, ki jim bo v času pokoja omogočalo človeka dostojno življenje. Na državo se namreč ne smemo zanašati.

Gregor Kovač je solastnik in direktor prodaje v družbi V&D ZLATO d.o.o.. Je podjetnik, ki je v svoji karieri kot direktor in solastnik uspešno vodil že več slovenskih podjetij. Njegova strast so finance. Na tem področju deluje že skoraj 20 let. Nabral si je veliko znanja in izkušenj na različnih kapitralskih trgih.