Brezplačna e-knjiga razkriva...
Do-sedaj javnosti malo poznan ne-obdavčen način za zaščito pred inflacijo, krizo in oplemenitenje denarja v novem letu 2023
Inflacija je v letu 2022 presegla 10% in zaradi nje naš denar že 20 let ni tako hudo izgubljal svoje vrednosti.

Kot posledica vseh dogajanj v zadnjih letih prihaja tudi huda kriza, pred katero se bo le peščica ljudi pravilno in uspešno zaščitila.

V e-knjigi smo razkrili 4 korake, ki jih morate storiti, da se uspešno zaščitite pred krizo in inflacijo in oplemenitite svoj težko zasluženi denar.
Izpolnite obrazec za pridobitev brezplačne e-knjige:
[formlift id="11163"]

S klikom na gumb “Pošlji” se strinjate, da vam lahko pošiljamo koristna obvestila o dogodkih, webinarjih in ponudbah. Odjavite se lahko kadarkoli. Več lahko preberete v politiki zasebnosti.

Mnenja o naših vsebinah:
Izvedeli boste:
O avtorju
Eknjigo je napisal Gregor Kovač, direktor prodaje in solastnik podjetja V&D ZLATO d.o.o.

Gregor se z najrazličnejšimi naložbenimi razredi ukvarja že skoraj 20 let in je eden največjih strokovnjakov na področju osebnih financ v Sloveniji!

Je eden redkih, ki so pravilno napovedal visoko inflacijo in pred njo opozarja že dolgo časa.

Pričakuje pa, da bodo posledice vsega tega veliko hujše, kot smo jih kadarkoli videli.

Čuti, da je njegovo poslanstvo v Sloveniji širiti zavest o finančnem sistemu in meni, da je nujno, da si čim večje število Slovencev v času aktivnega življenja ustvari zadostno premoženje, ki jim bo omogočalo več svobode v prihodnosti.
Zagrabite ''Sveti gral'' plemenitenja denarja
Pridobite brezplačno eknjigo tu:
[formlift id="11163"]

S klikom na gumb pošlji se strinjate, da vam lahko pošiljamo koristna obvestila. Odjavite se lahko kadarkoli. Več lahko preberete v politiki zasebnosti.