Vaš prvi korak do zaščite in oplemenitenja svojega denarja.

Pozdravljeni,

Kot vemo so obresti na bankah enake 0%

To pomeni, da naš denar, ki ga imamo na bančnem računu izgublja svojo vrednost, saj jo požira inflacija

Z našim denarjem si lahko vsakič manj privoščimo, saj so cene življenskih potrebščin (bencin, živila, itd.) iz meseca v mesec, iz leta v leto, višje.

Ker nam bančni račun ne prinaša obresti in vrednost našega denarja (rednega mesečnega zaslužka in prihrankov) v vedno večji meri “kopni”, je potrebno glede tega nekaj storiti, če ne želimo: 

A) Razvrednotiti svojega dela; 

ali B) Delati do smrti.

 

Inflacija pa ni edini problem, s katerim se dan danes soočamo. 

Problem je tudi naš pokojninski zakon, oz. luknja v prihodku, ki ob upokojitvi nastane.

Naj obrazložim..

Trenutni pokojninski zakon v Sloveniji je tak:

Če smo do danes prejemali npr. 1.000€ mesečnega prihodka in gremo danes v “penzijo” se naš mesečni prihodek od tega trenutka prepolovi, v tem primermu znaša karnaenkrat samo okoli 500€

Takrat nastane ogromna finančna vrzel v našem prihodku, ki je ne moremo pokriti, če nimamo privarčevanih dodatnih sredstev (na pravi način).

V takšnem trenutku imamo dve možnosti: 

A) Se sprijaznemo z dejstvom, da je naš prihodek nižji in se odpovemo veliko stvarem, užitkom in komoditetam, ki smo jih prej doživljali; 

ali B) Delamo praktično do smrti, če smo tega sposobni.

 

Takšnim neprijetnostim se je možno izgoniti.

Za razliko od bančne 0% obrestne mere, investicijsko zlato zadnjih 15 let prinaša v povprečju med 8% – 10% letnega donosa in je splošno znano kot varnostno zatočišče za naš denar in kot ena najvarnejših naložb.

Ne le, da premaguje povprečno raven inflacije ampak naš kapital srednje- oz. dolgoročno tudi oplemeniti in nas lahko pripelje do našega finančnega cilja.

V spodnjem obrazcu si zagotovite svoj neobvezujoč brezplačni posvet v katerem boste izvedeli kup izjemno pomembnih in koristnih informacij o zaščiti in oplemenitenju kapitala, o investicijskem zlatu in o varčevanju v njem v okviru maksimalno fleksibilnega in likvidnega varčevalnega načrta, V&D Zlatega šparovca, v katerem je možno varčevati tudi z majhnimi zneski.

Poleg tega, boste prejeli tudi našo e-knjigo: 4 koraki do zaščite in oplemenitenja težko zasluženega denarja in brezplačni posnetek celotne predstavitve investicijskega zlata in mesečnega varčevanja.

 

Pogovarjali se bomo o (in pogledali na realnih primerih): 

✅ Kako z investicijskim zlatom zaščitimo svoj težko zasluženi denar pred inflacijo (ki je trenutno ena največjih problemov v našem gospodarstvu)?

✅ Ali je investicijsko zlato prava naložba za oplemenitenje mojega kapitala.

✅ Kako investicijsko zlato obvaruje naš denar pred krizami/recesijami svetovnega gospodarstva?

✅ Kako na najmanj tvegan in najbolj varen način oplemenitimo svoj kapital za prihodnost?

✅ 16 prednosti in koristi, ki sem jih deležen v okviru mesečnega varčevanja v V&D Zlatem šparovcu.

 

Se že veselim se najinega pogovora.

 

Lep pozdrav,

Tor Jovićević, V&D ZLATO d.o.o.

Kontaktni obrazec